Thumbnail
Μέτωπα φωτιάς

Υπό έλεγχο βρίσκονται τα δύο μέτωπα πυρκαγιάς στο Σπαθοβούνι της Κορινθίας και στα Ίρια της Αργολίδας ενώ σε ύφεση είναι η μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε μεγάλη έκταση στη Νεάπολη της Λακωνίας.

Οι πυροσβέστες είναι σε επιφυλακή στη Νεάπολη γιατί πνέουν ισχυροί άνεμοι και υπάρχουν αρκετές αναζωπυρώσεις οι οποίες όμως αντιμετωπίζονται.

Στην καμένη γη της Λακωνίας οι κάτοικοι προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές τους από τη μεγάλη καταστροφή που έγινε στο φυσικό περιβάλλον αλλά και στις περιουσίες τους.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές και εργάζονται πυρετωδώς αντικαθιστώντας στύλους που έχουν καεί για να μπορέσει να ηλεκτροδοτηθεί πλήρως η περιοχή.

Επιπλέον, τη Δευτέρα θα επισκεφθεί την πληγείσα περιοχή ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση.
Ο κ. Αποστόλου θα προεδρεύσει σύσκεψης στο δημαρχείο της δημοτικής ενότητας Βοιών στη Νεάπολη, με τη συμμετοχή της περιφερειακής και της δημοτικής αρχής για την λήψη μέτρων ανακούφισης των πληγέντων, με πρώτους τους κτηνοτρόφους που έχουν ανάγκη χορήγησης ζωοτροφών, γιατί έχει καεί το σύνολο των βοσκοτόπων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα