Thumbnail
Βίντεο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφιση της Πολιτικής Απόφασης και την εκλογή των μελών του Κεντρικού Συμβουλίου. Νέος Γραμματέας του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ομόφωνα από το όργανο ο Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφιση της Πολιτικής Απόφασης και την εκλογή των μελών του Κεντρικού Συμβουλίου. Νέος Γραμματέας του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ομόφωνα από το όργανο ο Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρει το blog "Ανατροπή & Αλληλεγγύη" στη Μεταμόρφωση ο νέος γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στη Μεταμόρφωση, στη γειτονιά της Καναπίτσας. Πήγε στο 2ο Δημοτικό, στο 3ο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Μεταμόρφωσης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΜΜΕ) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή την περίοδο κάνει τις μεταπυτχιακές του σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει συνεργασεί με την εφημερίδα “Αυγή” ως εξωτερικός συνεργάτης για το περιοδικό ένθετο “Παιδεία & Κοινωνία”, έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα site και έντυπα.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου ΕΜΜΕ ως εκπρόσωπος της Αριστερής Ενότητας στον Πανεπσιτημιακό χώρο ενώ συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα 2006-07 ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων και την αναθεώρηση του Άρθρου 16 του Συντάγματος. Τον Δεκέμβρη του 2008 βρέθηκε στους δρόμους με χιλιάδες νέους για να διαμαρτυρηθεί για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου. Έχει ενεργή παρουσία σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα της γενιάς του, από το κίνημα των πλατειών μέχρι το αντιφασιστικό κίνημα. Το 2011 συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη του ευρωπαϊκού δικτύου αριστερών και δημοκρατικών νεολαίων (Endyl). Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον είναι μέλος της Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Αττική Συνεργασία-ΟΧΙ στο Μνημόνιο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Ο Ιάσων Σχινάς στο παρακάτω βίντεο ξετυλίγει τις καλλιτεχνικές του ικανότητες στο "ραπάρισμα". Eμφανίζεται μετά το 1:35

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ: Τι δείχνει Μελέτη του Χάρβαρντ για τις ανεμογεννήτριες

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα