Thumbnail
Χίος

Ο διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου και ένας ηθοποιός υπέβαλαν μήνυση στο δήμαρχο Χίου για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων.

Μόλις έγινε γνωστή η μήνυση, ο δήμαρχος Χίου, κ. Βουρνούς παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα, όπου στην κατάθεσή του  εξήγησε ότι για τον κ. Παυλιδάκη εκκρεμεί ένταλμα πληρωμής μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Για τον κ. Ζαφείρη ανέφερε ότι λόγω της ένταξής του στο ενιαίο μισθολόγιο και των απαραίτητων προς τούτο διαδικασιών από την επίτροπο, ήταν αδύνατη η καταβολή δώρου.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου δεν άσκησε ποινική δίωξη κατά του δημάρχου και διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ασκηθεί δίωξη ή να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!