Thumbnail

Αστυνομικό που είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει ανήλικες κοπέλες συνέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο 27χρονος αστυνομικός χρησιμοποιούσε προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να έλθει σε επαφή με τα κορίτσια. Η έρευνα άρχισε μετά από καταγγελία της μητέρας 14χρονης κοπέλας, η οποία είχε βρει γυμνές φωτογραφίες της κόρης της στο διαδίκτυο.

Όπως προέκυψε κατά την έρευνα, ο αστυνομικός αντήλλασσε φωτογραφίες με την 14χρονη και εν τέλει της ζήτησε να τον συναντήσει στο σπίτι του για σεξουαλικές επαφές.

Ο αστυνομικός φαίνεται μάλιστα ότι εμπλέκεται στην προσπάθεια αποπλάνησης και τουλάχιστον ακόμα μίας ανήλικης.

Σύμφωνα με καταγγελία μητέρας, η 14χρονη κόρη της προσεγγίστηκε από άγνωστο μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με τον δράστη να στέλνει μάλιστα γυμνή φωτογραφία του. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, δημιουργός και διαχειριστής του προφίλ ήταν ο 27χρονος αστυνομικός.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Με εντολή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Διευθυντής τράπεζας πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να αποπλανά 14χρονη

Συνελήφθη ένας 56χρονος, διευθυντή τράπεζας, όπου πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να αποπλανά ένα κορίτσι 14 ετών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία ο 56χρονος χρησιμοποιούσε λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με πλαστά στοιχεία, ώστε να προσεγγίσει ανήλικες κοπέλες. 

Ο διευθυντής τράπεζας επικοινωνήσει με τουλάχιστον δύο ακόμα κορίτσια και ερευνάται αν είχε κατορθώσει να τα αποπλανήσει.

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τουγια πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και αποπλάνηση παιδιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα