Thumbnail
Πάτρα

Αφιερωμένη στις μουσικές του κόσμου ήταν η φετινή έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου, υπό την επιμέλεια του Νίκου Τουλιάτου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πατρινού thebest.gr, 106 μουσικοί, χορευτές, τραγουδιστές από πέντε χώρες, πολλοί εξ αυτών από την Πάτρα, βρέθηκαν επί σκηνής για πάνω από μιάμιση ώρα, ενώνοντας τις φωνές τους και τους ήχους τους για την παγκόσμια ειρήνη και ταξιδεύοντας μουσικά το κοινό τις γειτονιές του κόσμου.

Ο ουρανός της Πάτρας φωτίστηκε για περίπου 8 λεπτά από τα βεγγαλικά, γεγονός που εντυπωσίασε τους καρναβαλιστές και απέσπασε θετικότατα σχόλια.

Και φέτος στη σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, επέλεξε να στείλει πολιτικό μήνυμα, όπως και πέρσι, αυτή τη φορά για το μεταναστευτικό, λέγοντας ότι η μισή του καρδιά βρίσκεται στο Αιγαίο, όπου πνίγονται παιδιά.

Επίσης κάλεσε τους νέους να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Στο ίδιο μήκος ήταν και η σύντομη τοποθέτηση του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης για το Καρναβάλι Νίκου Χρυσοβιτσάνου, ο οποίος κάλεσε τους νέους να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα