Thumbnail

"Τους νέους τραμπουκισμούς μελών και στελεχών, μπράβων της Χ.Α., στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής" καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Όπως σημειώνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του "οι ναζιστές της ΧΑ, στη συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη με θέμα το προσφυγικό, άρχισαν να προκαλούν και να προπηλακίζουν όσους ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειακού συμβούλου της ΧΑ και του ρατσιστικού οχετού που αυτός εκτόξευε".

"Κατά τη διάρκεια των προπηλακισμών επιτέθηκαν και χτύπησαν το δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη Π. Αναστασιάδη που κάλυπτε τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου" προσθέτει το ΚΚΕ, καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του "για μια ακόμα φορά η ναζιστική εγκληματική ΧΑ δείχνει το αποκρουστικό ρατσιστικό της πρόσωπο. Ο ελληνικός λαός που καθημερινά εκφράζει την αλληλεγγύη του στους χιλιάδες πρόσφυγες χρειάζεται να απομονώσει τους φασιστές της ΧΑ και το χυδαίο ρατσισμό τους."

Το Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής διεκόπη μετά την επίθεση.

Οπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Π. Αναστασιάδης, οι τραμπουκισμοί ξεκίνησαν όταν σύμβουλοι και άλλοι που παρακολουθούσαν, θέλησαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα συνεδριάσεων, τη στιγμή που ξεκίνησε το ρατσιστικό του παραλήρημα ο Παναγιώταρος. Οι μπράβοι χρυσαυγίτες, τούς εμπόδισαν να βγουν έξω. Εκεί παρενέβη ο κομμουνιστής περιφερειακός σύμβουλος Γ. Μανουσογιαννάκης, φωνάζοντας να φύγουν οι μπράβοι από την αίθουσα, με τον Παναγιώταρο να συνεχίζει να προκαλεί από μικροφώνου. Λίγο αργότερα, οι ίδιοι τραμπούκοι επιτέθηκαν σε υπάλληλο της Περιφέρειας και τού πέταξαν κάτω το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Σε αυτό το περιστατικό παρενέβη ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» και τότε ένας τραμπούκος τον χτύπησε.

Σχολιάζοντας τα γεγονότα από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Γ. Μανουσογιαννάκης, σημείωσε: «Πάντα οι θρασύδειλοι έτσι συμπεριφέρονταν. Δεν θα άλλαζε σήμερα η στάση και η συμπεριφορά τους. Πέρα από αυτά τα φαιδρά και τις συνομωσιολογίες, ότι πάνε να ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα και ό,τι άλλο ακούστηκε, μία κουβέντα για το ΝΑΤΟ δεν τόλμησε να πει (σ.σ. ο υπόδικος Ηλίας Παναγιώταρος). Να θυμίσουμε ότι αυτός ο "πατριώτης" είχε πει μέχρι και βραχονησίδες να πουλήσουμε για το καλό της Ελλάδας».

Γράφει η ανακοίνωση του ΚΚΕ

    «Το ΚΚΕ καταγγέλλει τους νέους τραμπουκισμούς μελών και στελεχών, μπράβων της ΧΑ, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Οι ναζιστές της ΧΑ, στη συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη με θέμα το προσφυγικό, άρχισαν να προκαλούν και να προπηλακίζουν όσους ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειακού συμβούλου της ΧΑ και του ρατσιστικού οχετού που αυτός εκτόξευε.

Κατά τη διάρκεια των προπηλακισμών επιτέθηκαν και χτύπησαν το δημοσιογράφο του "Ριζοσπάστη" Π. Αναστασιάδη που κάλυπτε τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Για μια ακόμα φορά η ναζιστική εγκληματική ΧΑ δείχνει το αποκρουστικό ρατσιστικό της πρόσωπο. Ο ελληνικός λαός που καθημερινά εκφράζει την αλληλεγγύη του στους χιλιάδες πρόσφυγες χρειάζεται να απομονώσει τους φασιστές της ΧΑ και το χυδαίο ρατσισμό τους».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
Πιερρακάκης: «Να αναδειχθεί η Ελλάδα σε περιφερειακό κέντρο γνώσης, έρευνας και καινοτομίας»
Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών της 106ης Συνόδου, που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Πιερρακάκης: «Να αναδειχθεί η Ελλάδα σε περιφερειακό κέντρο γνώσης, έρευνας και καινοτομίας»