Thumbnail

Ο ελεγκτής του ΚΤΕΛ της Πάτρας κ. Δημόπουλος εντόπισε το μικρό κοριτσάκι μέσα στον άδο των σκουπιδιών, κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του και ενώ κατέβαινε την οδό Γούναρη, περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο, στο Patrastimes.gr, τα όσα είδε εκείνο το βράδυ.

«Ήταν σε κατάσταση σοκ, έτρεμε, είχε βάλει στα χέρια στο πρόσωπο φοβισμένο, σαν να έκλαιγε»

«Κατερχόμουν τη Γούναρη. Είδα ένα παιδάκι χωρίς να μιλάει, χωρίς να φαίνεται καλά, πνιγμένο στα σκουπίδια. Ήταν σε κατάσταση σοκ, έτρεμε, είχε βάλει στα χέρια στο πρόσωπο φοβισμένο, σαν να έκλαιγε. Το βγάλαμε από τον κάδο και έτρεμε, είχε συνεχώς τα χέρια στο πρόσωπο», επανέλαβε.

«Του πήραμε κάτι να φάει. Δε μας μίλησε καθόλου. Ήταν ντυμένο με ελαφριά ρούχα, που δεν συνάδουν με την εποχή. Καλέσαμε την αστυνομία που ήρθε και το παρέλαβε», υποστήριξε ο κ. Δημόπουλος.

Εν τω μεταξύ, οι 30χρονοι γονείς και η 50χρονη γιαγιά της 8χρονης Ρομά, παραπέμφθηκαν σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το παιδί φέρεται να έψαχνε ρούχα μέσα στον κάδο, όταν μέσα σε αυτόν το εντόπισε διερχόμενος πολίτης. Μετά τη σύλληψη της γιαγιάς και των γονιών το παιδί ανέλαβε ένας θείος του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα