Thumbnail
Στις 23/4 η απονομή των βραβείων

Δέκα χρόνια συμπληρώνει φέτος το Outview Film Festival και με «σύνθημα» Give me your Hand -You are Wonderful (στίχος από το τραγούδι Rock'n Roll Suicide από το θρυλικό άλμπουμ Ziggy Stardust του D.Bowie) επιστρέφει στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος από 14 έως 24 Απριλίου με ένα δυνατό κινηματογραφικό πρόγραμμα τόσο σε παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες, workshop, πάνελ, αφιερώματα όσο και σε καλεσμένους.

Η αφίσα του Φεστιβάλ φέτος παραπέμπει στον Ντέιβιντ Μπόουι, στον άνθρωπο που έδωσε «χείρα βοηθείας» σε όλη την κοινότητα των «διαφορετικών» ανθρώπων να βρούν κοινωνική αποδοχή. Παράλληλα με το φετινό σύνθημα το Outview προσκαλεί όλη την κοινωνία να απλώσει χείρα βοηθείας σε όσα άτομα την έχουν ανάγκη γιατί, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο μέσα από την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μπορεί αυτόςο κόσμος να γίνει καλύτερος!»

Την Απονομή Βραβείων (Σάββατο 23 Απριλίου στην Ταινιοθήκη) θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Γιάννης Αγγελάκης και η Κωνσταντία Χριστοφορίδου και τα βραβεία θα απονεμηθούν από γνωστούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παράγοντες της κινηματογραφικης σκηνής. Τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν σύντομα και μαζί και τα ονόματα της φετινής Κριτικής Επιτροπής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα