Thumbnail
ΕΜΠ

Στις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου στο Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ συμμετέχει ελληνική διεπιστημονική ομάδα του ΕΜΠ ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθούν στις αρχές του 2017.

Στην διεπιστημονική ομάδα του ΕΜΠ συμμετέχουν επίσης ο τέως καθηγητής της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μανώλης Κορρές, ο καθηγητής της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών Ανδρέας Γεωργόπουλος και ο καθηγητής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Κωνσταντίνος Σπυράκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου θα ολοκληρωθούν στις αρχές του 2017, δηλαδή 70 χρόνια μετά την τελευταία παρέμβαση που έκαναν βρετανοί επιστήμονες με την προσθήκη σιδερένιου κλωβού για την αντιμετώπιση της προϊούσας παραμόρφωσής του.

Η μελέτη του καινοτόμου προγράμματος συντήρησης και αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου, παρουσιάστηκε σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, τον πρύτανη του ΕΜΠ Ιωάννη Γκόλια και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπίων Κληροδοτημάτων Γεώργιο Χρήστου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολειο
ΕΝΕΕΓΥΛ Κηφισιάς: Αγώνας δρόμου για να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο
«Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά για να χτυπήσει το κουδούνι στο ΕΝΕΕΓΥΛ Κηφισιάς στις 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ΟΛΑ τα παιδιά του Β.Τομέα...
ΕΝΕΕΓΥΛ Κηφισιάς: Αγώνας δρόμου για να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο