Thumbnail
Ανεξήγητο

Σοκ σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο Μάτι Αττικής. Οι καμαριέρες σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου βρήκαν μια λίμνη αίματος κι ένα δεμένο σχοινί σε σχήμα θηλιάς.

Ο ένοικος του δωματίου, ένας 40χρονος Πολωνός έχει εξαφανιστεί, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής η οποία και διεξάγει έρευνες.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου είχαν τουλάχιστον δυο ημέρες να δουν των Πολωνό που είχε νοικιάσει το δωμάτιο. Έτσι άνοιξαν το δωμάτιο με αποτελέσματα να βρεθούν μπροστά στο μακάβριο θέαμα.
Στο κέντρο του μονόκλινου, υπήρχε μια λίμνη από αίμα, εμφανώς ημερών, ενώ σε μια άκρη του δωματίου, βρέθηκε ένα σχοινί δεμένο σε σχήμα θηλιάς

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα για το τι έχει γίνει στο μονόκλινο του 40χρονου, ανακάλυψαν στο δωμάτιο, ανάμεσα σε άλλα έγγραφα και κάποιες ιατρικές εξετάσεις γραμμένες στην Πολωνική γλώσσα.

Παράλληλα σε κάδο απορριμάτων κοντά στο ξενοδοχείο βρήκαν μια ανδρική ζώνη και σχισμένα έγγραφα τα οποία ήταν επίσης γραμμένα στα Πολωνικά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ