Thumbnail
Πάτρα

 

Σύμφωνα και με το έκτακτο δελτίο πρόνωσης καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΥ. Στην Πάτρα λίγο μετά τις 6.30 σήμερα το πρωί ξεκίνησε βροχόπτωση μαζί με ισχυρούς ανέμους.

Μέχρι τις 7.10 σύμφωνα με το thebest.gr η πυροσβεστική είχε δεχτεί δέκα κλήσεις για πτώσεις δέντρων στην παραλιακή ζώνη από την Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι του Μουρτά, είτε πάνω σε αυτοκίνητα είτε στο οδόστρωμα.

Οι κλήσεις για πτώση και κοπή δέντρων είχε ανέβει στις 25 ενώ σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος στου Ρωμανού και σε άλλες περιοχές. Ενδεικτικά δέντα έοεσαν στην Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κωνσταντινουπόλεως, στη Σμύρνης και στην Παντοκράτορος κ.α. Σε κάποιες περιπτώσεις τα δέντρα κατέληξαν πάνω σε αυτοκίνητα.

Αρκετά προβλήματα με το πρώτο πέρασμα της καταιγίδα στο νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει απο τα ξημερώματα το νομό Ηλείας. Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν μεγάλες περιοχές και έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Οι πρώτες πληροφορίες απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρουν αρκετές κλήσεις στις περιοχές Πύργου και Αμαλιάδας για πτώσεις δέντρων. Στην ΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος των Σαβαλίων υπήρξε αναφορά και για ζημιές σε οχήματα, σύμφωνα με το ilialive.gr

Επίσης αναφορές για πτώσεις δέντρων υπάρχουν για την περιοχή Βούναργο, Χανάκια, Κατάκολο, Παλαιοβαρβάσαινα. Πιθανοτατα να πέρασε ανεμοστρόβιλος αλλά δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένες αναφορές για το φαινόμενο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPAIDEYSI
Συζήτηση στην Βουλή για το ν.σχ. του υπουργείου Παιδείας: «Το υπουργείο ανακοινώνει προσλήψεις 10.000 εκπαιδευτικών αλλά την ίδια ώρα η νέα εκπαιδευτική χρονιά θα ξεκινήσει με λιγότερους εκπαιδευτικούς»
"Στην πραγματικότητα, πίσω από όλες αυτές τις ψηφιακές μεγαλοστομίες, βάζετε ταφόπλακα στην ολοκληρωμένη λειτουργία των σχολείων σε απομακρυσμένες...
Συζήτηση στην Βουλή για το ν.σχ. του υπουργείου Παιδείας: «Το υπουργείο ανακοινώνει προσλήψεις 10.000 εκπαιδευτικών αλλά την ίδια ώρα η νέα εκπαιδευτική χρονιά θα ξεκινήσει με λιγότερους εκπαιδευτικούς»