Thumbnail
Κινηματογράφος

To 2016 φεύγει και εδώ θα θυμηθούμε τα τρέιλερ που μας έκοψαν την ανάσα και μας εντυπωσίασαν και αυτά που τα περιμέναμε πως και πως. Δεν έχει σημασία αν έχουμε δει αυτές τις ταινίες η θα τις δούμε.

Παρακάτω επιλέξαμε τα δέκα καλύτερα τρέιλερ της χρονιάς που φεύγει και σας τα παρουσιάζουμε.

Προφανώς ξεκινάμε με...

1. Blade Runner 2049

Ο 74χρονος Αμερικανός ηθοποιός Harrison Ford επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε άλλον έναν από τους πολλούς διάσημους χαρακτήρες που έχει ερμηνεύσει. Θα παίξει έναν μεγαλύτερο σε ηλικία Rick Deckard, στο σίκουελ της ταινίας «Blade Runner».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την Warner Bros  στη βόρεια Αμερική και η Sony Pictures Releasing International θα αναλάβει νατην διανείμει εκτός Αμερικής.

2. «Guardians of the Galaxy Vol.2»

Αυτή η τρομερή αντιηρωική παρέα επιστρέφει για να χαρίσει άφθονες στιγμές σαρκασμού. Το sequel υπόσχεται να παραμείνει πιστό στις αρετές της πρώτης ταινίας: Αποδόμηση των υπερηρώνων και της σοβαροφάνειας, αυτοσαρκασμός και πολύ καλά σάουντρακ.

3. Η υπερήτρια

Πάρτες μια γεύση από την υπνωτιστική και ταυτόχρονα ερωτική ταινία θρίλερ του Παρκ Τσαν-Γουκ.
Στην υπό ιαπωνική κατοχή Κορέα της δεκαετίας του 1930 μια νεαρή κοπέλα προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια μια πλούσιας κληρονόμου. Στην πραγματικότητα όμως έχει στήσει μια σατανική πλεκτάνη μαζί με έναν επιδέξιο και γοητευτικό απατεώνα.

4. Rogue One: A Star Wars Story​

Μια ομάδα επαναστατών με επικεφαλής τη νεαρή Τζιν Έρσο αναλαμβάνει να κλέψει τα σχέδια του υπέρτατου όπλου της αυτοκρατορίας, του Άστρου του Θανάτου. Spin off του «Star Wars», το οποίο εξελίσσεται λίγο πριν από τα γεγονότα του (κινηματογραφικά ) πρώτου «Πολέμου των Άστρων». Αξιοποιεί τη μυθολογία και την εικονογραφία του, ούσα στην πραγματικότητα μια θεαματική, προβλέψιμη διαστημική πολεμική περιπέτεια.

Τοποθετείται από τους φανς του Star Wars μέσα στα καλύτερα όλων των εποχών

5. «Dunkirk»​

Ο Christopher Nolan επιστρέφει 

Η νέα ταινία του Άγγλου σκηνοθέτη Christopher Nolan, με τίτλο «Dunkirk»(Δουνκέρκη), είναι βασισμένη στην «Επιχείρηση Ντιναμό».

Πρόκειται για μια αποστολή διάσωσης 198.000 Βρετανών και 140.000 Γάλλων και Βέλγων στρατιωτών, οι οποίοι είχαν αποκοπεί από τις μονάδες τους και περικυκλωθεί από τους Ναζί στην βόρεια Γαλλία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

6. «La La Land»

Ο έρωτας μίας φιλόδοξης ηθοποιού (Έμα Στόουν) και ενός ταλαντούχου μουσικού (Ράιαν Γκόσλινγκ), στο παστέλ Λος Άντζελες του «La La Land»» ξεκίνησε στο Φεστιβάλ Βενετίας (Βραβείο ερμηνείας στην Έμα Στόουν) και στο Φεστιβάλ του Τορόντο (Βραβείο Κοινού) και συνεχίζει να ανθίζει. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα