Thumbnail
"Φιλανθρωπία"

Το «κοινωνικό πρόσωπο» και τη «φιλανθρωπική» δράση του ομίλου «Aldemar Resorts», τα οποία η εταιρεία διαφημίζει στα τοπικά ΜΜΕ, σχολιάζει το Σωματείο Εργαζομένων στα ξενοδοχεία «Amilia Mare» και «Paradise Village» της Ρόδου.

«Η παράδοση αναψυκτικών και δημητριακών σε ιδρύματα και φορείς της περιοχής από τις (...) "επιστροφές" της σεζόν, βαφτίζεται "κοινωνική προσφορά", "έμπρακτη αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο" και άλλα τέτοια βαρύγδουπα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ριζοσπάστη, την ίδια ώρα, ωστόσο, όπως υπογραμμίζει το Σωματείο, η εταιρεία δεν φαίνεται να διακρίνεται από την ίδια... «ευαισθησία» απέναντι στους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της. «Ισως, λοιπόν, θα έπρεπε να ξεκινήσει την κοινωνική της προσφορά από την εξόφληση των δεδουλευμένων των εργαζομένων της. Να τους απαντήσει για παράδειγμα αν σκοπεύει να τους εξοφλήσει το επίδομα και την αποζημίωση αδείας ως το τέλος του έτους», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο.

Οπως εξηγεί, μάλιστα, αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στα ξενοδοχεία του ομίλου στην Κρήτη, όπου μόλις «πριν από λίγες μέρες εξοφλήθηκαν τα δεδουλευμένα του Σεπτεμβρίου στους εργαζόμενους, ενώ τα επιδόματα αδείας θα δοθούν με... μεταχρονολογημένες επιταγές».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα