Thumbnail
Ο φερόμενος ως δράστης πέφτει σε αντιφάσεις

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και το DNA του δράστη ενώ περιμένουν και την εξέταση και μερικών άλλων στοιχείων ώστε να "δέσουν" την υπόθεση.
Αυτή τη στιγμή στη Λαμία επικρατεί οργή για τον δράστη.

Ο 39χρονος ύστερα από πολλές ώρες ανάκρισης στην Ασφάλεια της Λαμίας "έσπασε" και απο την πρώτη στιγμή έλεγε στους αστυνομικούς ασυναρτησίες και υπέπεσε σε μία σειρά αντιφάσεων, μάλιστα φαίνεται να είπε : «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα»

Ενώπιον του εισαγγελέως και του ανακριτή της Λαμίας προσάγεται σήμερα το απόγευμα ένας 39χρόνος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ως δράστης της άγριας δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 3.00 τα ξημερώματα εξεδόθη ένταλμα σύλληψης για τον 39χρονο που με διάφορες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να είναι κατ? εξοχήν εμπλεκόμενος στη δολοφονία καθώς έχει ήδη παραδεχθεί ότι επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του τις κρίσιμες ώρες. 
Ήταν ο άνθρωπος τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία ως νούμερο ένα ύποπτο και ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας. Τα ηλεκτρονικά του ίχνη εντοπίστηκαν χθες στο Κρίκελλο της Ευρυτανίας όπου λίγο αργότερα, χθες το μεσημέρι, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του νομού. 
Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδος σημειώνεται τόσο η διεξοδική διερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και η αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την προανακριτική διαδικασία, οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, κατά την εξέτασή του.

H επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και μέσα στην ημέρα θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα.

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ανθρωποκτονία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, στη Λαμία Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, η 45χρονη την περασμένη Τετάρτη (28-12-2016) το πρωί, βρέθηκε νεκρή εντός της οικία της και όπως διαπιστώθηκε έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο (σχετικό το από 28-12-2016 Δελτίο Τύπου).

Διενεργήθηκε αυτοψία και διεξοδική εξερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και αξιοποίησης του προανακριτικού υλικού, αναζητήθηκε ένας 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (30-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Ευρυτανίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας και προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και σήμερα (31-12-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης του κ. αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

open eu
Συμμαχία OpenEU: Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Πανευρωπαϊκού Ανοικτού Πανεπιστημίου
Η OpenEU είναι μία από τις 14 νέες συμμαχίες, που έλαβαν χρηματοδότηση στο πλαίσιο της τελευταίας πρόσκλησης υποβολής προτάσεων της Ευρωπαϊκής...
Συμμαχία OpenEU: Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Πανευρωπαϊκού Ανοικτού Πανεπιστημίου