Thumbnail
Πάτρα

Αισθητή στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της δυτικής Ελλάδας έγινε η σεισμική δόνηση, που σημειώθηκε πριν τις 12 μ.μ. κοντά στην Ναύπακτο, 12 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας του νομού Αχαΐας.

Σύμφωνα με το το σύστημα προκαταρκτικών λύσεων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και μικρό εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Ο σεισμός συνοδευόταν από θόρυβο και προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους.

Το επίκεντρο εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή Ρίου και Μακύνειας. Η δόνηση συνοδευόταν από θόρυβο και προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους.

Είχαν προηγηθεί ασθενείς σεισμοί από 2,3 μέχρι 3 βαθμούς, οι οποίοι εκδηλώθηκαν από τις 2 τα ξημερώματα έως τις 10 πρωί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!