Στο «Έθνος» … μετακόμισαν οι αναγνώστες των «Νέων»
Μπορεί να λέγεται ότι οι αναγνώστες που διάβαζαν ΒΗΜΑ και ΝΕΑ να μην παίρνουν άλλες εφημερίδες αλλά τα νουμερα με τις κυκλοφορίες άλλα δείχνουν.
Οπως φαίνεται, με τη μη κυκλοφορία των ΝΕΩΝ αρκετά φύλλα γύρω στις 5 με 6 χιλιάδες μοιράστηκαν ανάμεσα σε Εθνος, Εφημερίδα των Συντακτών, Δημοκρατία και Ελ. Τύπο.
Τα ΝΕΑ την κρίσιμη Τετάρτη 8/2 που είχαν εξώφυλλο τα «κεφαλάκια» και το ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, πούλησαν 40% περισσσότερα σε σχέση με την Τετάρτη 01/2, ενώ όλες οι άλλες εμειναν στα ίδια επίπεδα.
Την Πέμπτη 9/2, την Παρασκευή 10/2 και το Σάββατο 11/2 που δεν κυκλοφόρησαν ΤΑ ΝΕΑ, λόγω της
γνωστής «ασφυξίας», οι «ανταγωνιστές» πούλησαν:
ΕΘΝΟΣ συν 41% στις 9/2, συν 31% στις 10/2, συν 54% το Σάββατο. Αυξημένα ποσοστά - αν και μικρότερα από αυτά του ΕΘΝΟΥΣ- στις πωλήσεις τους σημείωσαν και η Εφημερίδα των Συντακτών και η Δημοκρατία.
Την Δευτέρα 13/2 -όταν πάλι δεν κυκλοφόρησαν ΤΑ ΝΕΑ- το ΕΘΝΟΣ αύξησε τις πωλήσεις του κατά 43%, η Εφημερίδα των Συντακτών 16%, ο Ελ. Τύπος 13,5%, η Δημοκρατία 9% (δείτε αναλυτικά στον πίνακα)
Τα στοιχεία για τις πωλήσεις την Τρίτη 14/2 όταν ξαναβγήκαν Τα ΝΕΑ και πρωτοκυκλοφόρησε η νέα εφημερίδα του Χατζηνικολάου «Αληθινές Ειδήσεις», δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και αναμένονται με
ενδιαφέρον.
Πηγή: Zoornalistas
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ