Thumbnail
Αφέθηκαν ελεύθεροι οι διαδηλωτές

Στο προαύλιο της Βουλής εισέβαλαν πριν λίγη ώρα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας", διαμαρτυρόμενα για την Ηριάννα και τον Περικλή.

Τα άτομα μπήκαν στο προαύλιο και έφτασαν μέχρι και το περιστύλιο του Κοινοβουλίου, αιφνιδιάζοντας την ασφάλεια και τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο. 

Τα μέλη του Ρουβίκωνα ύψωσαν πανό, φώναξαν συνθήματαν και πέταξαν "τρικάκια" που έγραφαν: "ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ". Από την άλλη πλευρά αναγράφονταν: "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΑ Β.Λ.- ΠΕΡΙΚΛΗ Μ. ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ".

Λίγο μετά κρατήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και αφού έδωσαν τα στοιχεία τους αφέθηκαν ελεύθερα με εντολή του Προέδρου του Κοινοβουλίου, Νίκου Βούτση.

Δείτε εικόνες από το Eurokinissi:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!