Γλυκό, δροσιστικό, πολυβιταμινούχο, αποτοξινωτικό, φυσικό καλλυντικό. Δικαίως το καρπούζι είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού.
Αν σου αρέσει να το καταναλώνεις συχνά, πρέπει να μάθεις και να το συντηρείς σωστά, ώστε να το απολαμβάνεις φρέσκο.
Πώς θα το συντηρήσεις ολόκληρο ή κομμένο
Πριν από το κόψιμο, μπορείς να το διατηρήσεις στο ψυγείο (σε δροσερό μέρος) για 2 εβδομάδες.
Όταν το κόψεις (καλύτερα στη μέση, σε δύο κομμάτια), μπορείς να το διατηρήσεις στο ψυγείο το πολύ για τρεις μέρες. Τα κομμάτια δεν θα τα αφήσεις όμως εκτεθειμένα, αλλά θα τα καλύψεις με διάφανη μεμβράνη (όχι με αλουμινόχαρτο).
Αν δοκιμάσεις το καρπούζι και έχει έστω και ελαφρά ξινή γεύση, σημαίνει ότι έχει χαλάσει και πρέπει να το πετάξεις.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 25/11
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη