Thumbnail
Την ώρα που οι νέοι Έλληνες εγκαταλείπουν την χώρα κατά χιλιάδες με προορισμό την Βρετανία, ένας δάσκαλος ένανε το... αντίθετο δρομολόγιο

Ο λόγος για τον Έντι Λέτσαμ, που εγκατέλειψε την δουλειά του εκπαιδευτικού και ήρθε να δουλέψει στην Ελλάδα, σε τουριστική επιχείρηση.

Η ιστορία του έγινε γνωστή στα μέσα της Βρετανίας, καθώς αφού διαμαρτυρήθηκε για τις συνθήκες εργασίας φρόντισε να τονίσει πόσο ωραία είναι η ζωή στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Έντι ανέφερε πως δεν μπορούσε να δουλεύει άλλο ως δάσκαλος στην Βρετανία, καθώς κάθε μέρα γυρνούσε σπίτι του στις 6μιση το απόγευμα, ενώ δούλευε από το πρωί και πάντα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των μη ρεαλιστικών -για εκείνον- στόχων που του ζητούσαν να εκπληρώσει οι προϊστάμενοί του.

Σε βίντεο που δημοσίευσε, ο 22χρονος κατηγορεί μάλιστα τους δασκάλους, λέγοντας πως δεν προετοιμάζουν σωστά τους νέους εργαζόμενους και πως τους εκμεταλλεύονται.

«Η δουλειά αυτή με είχε καταστρέψει και συναισθηματικά και ψυχολογικά. Είχα 7 μαθήματα την ημέρα, 5 μέρες την εβδομάδα. Ήταν ένα απαίσιο πρόγραμμα» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ίδιος.

Έτσι λοιπόν, ο νέος δάσκαλος τα.. βρόντηξε και ήρθε στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας για να δουλέψει σε ξενοδοχειακή μονάδα, τον προηγούμενο χειμώνα.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως πέρασε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωή τους στην Ελλάδα μη σταματώντας να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και να καυχιέται γράφοντας συνέχεια «Η δουλειά είναι μου είναι καλύτερη κι από τις διακοπές σας», παίρνοντας έτσι μία μικρή εκδίκηση για όσα πέρασε ως δάσκαλος στην Βρετανία.

Ο ίδιος τώρα σκοπεύει – αν δεν το έχει κάνει ήδη- να δουλέψει σε χιονοδρομικό κέντρο και να συνεχίσει να «πειράζει» τους διαδικτυακούς τους φίλους με το να βγάζει φωτογραφίες από Ελλάδα, δείχνοντας πόσο καλύτερη είναι η ζωή του εδώ ως εργαζόμενος σε ξενοδοχείο, παρά ως δάσκαλος στην Βρετανία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nosokomeio
Πανελλήνιος Ιατρικός Συλλόγος: Bonus 1.000 ευρώ σε κάθε ιδιώτη γιατρό που θα εργαστεί στο ΕΣΥ
Ο Σύλλογος βέβαια αφήνει σοβαρές αιχμές κατά της Πολιτείας και του υπουργείου Υγείας και δηλώνει απογοητευμένος «για την επιστράτευση του κοινωνικού...
Πανελλήνιος Ιατρικός Συλλόγος: Bonus 1.000 ευρώ σε κάθε ιδιώτη γιατρό που θα εργαστεί στο ΕΣΥ
δημοτικο
Συνεδρίαση για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου
Συνεδρίαση της επιτροπής καταλληλότητας και επιλογής οικοπέδου για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου Δήμου Μινώα Πεδιάδας
Συνεδρίαση για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου