Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει ο νομός Πιερίας, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε νωρίτερα την περιοχή.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χρειάστηκε η επέμβαση για τη μεταφορά 30 ατόμων σε ασφαλή σημεία, μεταξύ αυτών και τριών βοσκών από τη Νέα Έφεσσο. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί από πολίτες 300 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και μεταφορά ατόμων.
Την ίδια ώρα, κλειστή παραμένει η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, η κυκλοφορία διεξάγεται από τη μια λωρίδα. Τα αυτοκίνητα που κατευθύνονται από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα και Αθήνα εκτρέπονται μέσω του Κλειδιού Ημαθίας.
Σημειώνεται τέλος ότι, λόγω της κακοκαιρίας, κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας του νομού.
Φωτο αρχείου*
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ