Το μπουγιουρντί στο φούρνο αποτελεί μια από τις πιο λαχταριστές και εύκολες συνταγές της ελληνικής κουζίνας, με πλούσια γεύση και ελάχιστο κόπο.
Η συγκεκριμένη πρόταση υπόσχεται την πιο γρήγορη και νόστιμη εκδοχή που έχεις δοκιμάσει ποτέ, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς τρόπους παρασκευής, ώστε να διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και τον χρόνο σου.
Μπουγιουρντί στο φούρνο | 1ος τρόπος
Σε ένα πήλινο σκεύος βάζουμε 3 ροδέλες ντομάτα, πιπεριά πράσινη, κίτρινη, κόκκινη ψιλοκομμένες,πιπεριά τσίλι, αλάτι, ρίγανη, από πάνω κομμένη σε κυβάκια την φέτα Planteese Greek Sharp (κρατάμε λίγο για από πάνω).
βάζουμε πάλι 2 ροδέλες ντομάτα, ελαιόλαδο, ρίγανη και μπούκοβο και από πάνω τρίβουμε την υπόλοιπη φέτα Planteese Greek Sharp.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα μαζί με πάνω αντίσταση.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Μπουγιουρντί στο φούρνο | 2ος τρόπος
Σε μία λαδόκολλα βάζουμε μια συσκευασία Planteese Greek Sharp και από πάνω προσθέτουμε ντομάτα κυβάκια, πράσινη-κίτρινη-κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια, πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη, ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη, μπούκοβο και μαϊντανό.
Κλείνουμε καλά και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ