Η οικογένεια Φύτρου κατέθεσε μήνυση στην οποία κατονομάζουν, μαζί με άλλους, ως υπευθύνους και τους υπουργούς Νίκο Τόσκα και Πάνο Σκουρλέτη. Το γεγονός αυτό αναμένεται να στείλει την υπόθεση στη Βουλή.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Οικογένειας Βασίλης Καπερνάρος είναι μια υπόθεση στην οποία τα στοιχεία για τις παραλείψεις των υπεθύνων είναι πολλά. Θα αποκαλυφθούν πολλά, όπως τόνισε..
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια θρηνεί τον Γρηγόρη Φύτρο, ποδηλάτη της ΑΕΚ που χάθηκε στη φωτιά μαζί με τον 11χρονο γιό του Ανδρέα και την 15χρονη κόρη του Εβίτα. Η υπόθεση της μικρής Εβίτας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από μεγάλο ύψος στα βράχια της παραλίας στην προσπάθειά της να σωθεί.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση