Thumbnail
Τον κατήγγειλε η 13χρονη κόρη του

Στον Α' τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, πήρε ένας 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη, κατόπιν καταγγελίας της 13χρονης κόρης του για ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Η εισαγγελέας, μελετώντας τον φάκελο της δικογραφίας, απήγγειλε εις βάρος του 37χρονου κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε σε απολογία ενώπιον του ανακριτή.

Όπως έγινε γνωστό, το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βαρύτατες πράξεις που στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Μέχρι την απολογία του παραμένει υπό κράτηση. 

Ο 37χρονος συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της ανήλικης κόρης του, ότι το βράδυ του Σαββάτου έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, μέσα στο σπίτι όπου ζει με τον πατέρα της και την 15χρονη αδελφή της, στην Τούμπα.

Στην καταγγελία της, η 13χρονη ανέφερε ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη πέρσι, ενώ και η μεγάλη αδελφή της κατήγγειλε ότι ο 37χρονος την προσέγγισε ερωτικά στο παρελθόν.

Οι δύο ανήλικες αδελφές κατέθεσαν επιπλέον ότι ο πατέρας τους χρησιμοποιούσε κατ' επανάληψη σωματική και λεκτική βία εναντίον τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ