Ένας 15χρονος μαθητής βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο ύψος της Αιθαίας, στη Μεσσηνία.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ", ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο.
Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 13:00 της Παρασκευής όταν ΙΧ, με κατεύθυνση την Καλαμάτα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο, «ντελαπάρισε» και στην εκτός ελέγχου πορεία του, τραυμάτισε σοβαρά τον νεαρό μαθητή που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο και επέστρεφε στο σπίτι του.
Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας για τυχόν απεγκλωβισμό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι Ρομά, εγκατέλειψε το όχημα από την πρώτη στιγμή και αναζητείται.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ