Δείτε αναλυτικά τα Workshops που θα προσφέρει και κάντε την αίτηση σας - Στο τέλος του κάθε σεμιναρίου λαμβάνεται βεβαίωση παρακολούθησης από το περίπτερο της σχολής στην αίθουσα Δ10.
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε, πως το 3ο Spoudase Festival θα φιλοξενήσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, προσφέροντας την ευκαιρία σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα σπουδών που παρέχει.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές, πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, προσφέρει στους σπουδαστές του εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου. H άριστη υλικοτεχνική υποδομή και τo καταξιωμένο διδακτικό προσωπικό εξασφαλίζουν μία εξαιρετική σταδιοδρομία καθώς και τη διαρκή αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Στο πλαίσιο της παρουσίας του, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE , θα πραγματοποιήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κορυφαία workshop και παρουσιάσεις και τις δύο ημέρες του Festival.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των workshops του Ομίλου LE MONDE
(Δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ)
LE MONDE STAGE@ SPOUDASE FESTIVAL 2019
Σάββατο 22.06.2019
11.30-12.30
Ρούμι
The summer spirit
Ιωάννης Βλάχος, Bartender / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
12.30-13.30
Ελληνικό ορεκτικό συνοδεία ενός ποτηριού ούζο
Μιχάλης Ντουνέτας, executive chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
13.30-14.30
Από το κλασικό στο μοντέρνο
«Χορτόπιτα» με χόρτα, κρέμα φέτας και τραγανό φύλλο
Γκίκας Ξενάκης, executive chef/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
17.30-18.30
Φιλέτo λαυράκι στον ατμό, αρωματική σαλάτα με αγγούρι, κόλιανδρο, chilli, tamari & lime, πουρές αβοκάντο με παρθένο ελαιόλαδο
Χρήστος Παναγόπουλος, executive chef/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
18.30-19.30
Wine o’ clock. Το κρασί στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του τουρισμού.
Μαρία Τζίτζη, χημικός, οινολόγος, συγγραφέας / καθηγήτρια, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
19.30-20.30
Μους σοκολάτας υγείας με compote πορτοκαλιού σε βάση sablé breton
Κωνσταντίνος Χολέβας, Pastry Chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
Κυριακή 23.06.2019
11.30-12.30
Τα κλασικά κοκτέιλ από την Καραϊβική
Ανακαλύπτουμε επτά κλασικά κοκτέιλ που δημιουργήθηκαν από τις αρχές του 18ου αιώνα έως το 1950, σε επτά διαφορετικές χώρες-νησιά της Καραϊβικής. Από το Daiquiri και το Dark 'n' Stormy, μέχρι την Pina Colada και το Ti-Punch, ταξιδέψτε νοητά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παρέα με αλκοολικά αναμειγνυολογήματα για κάθε γούστο!
Ιωάννης Κοροβέσης, Bar Consultant-drinks editor/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
12.30-13.30
Tropical parfait
Η «τέλεια» παγωμένη γεύση του καλοκαιριού
Νικόλας Νικολακόπουλος, Pastry Chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
17.30-18.30
Dacquoise καρύδας με κρέμα βανίλιας και εξωτικά φρούτα
Χάρης Ψιλόπουλος, Pastry Chef/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
18.30-19.30
To Kρασί. H προστιθέμενη αξία του στον τουρισμό της χώρας.
Χρύσα Γιατρά - Μπατζή, Οινολόγος MSc O.I.V. Paris-sommelier /καθηγήτρια, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
19.30-20.30
Ταξιδεύοντας με μια Pavlova
Τραγανές μαρέγκες σε απαλή κρέμα λευκής σοκολάτας με εξωτικά φρούτα
Τάσος Ζησόπουλος, Εxecutive pastry chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
α) Εγγραφή στην παρακάτω φόρμα
γ) Follow την σελίδα μας στο Instagram
δ) Σχόλιο κάτω από αυτό το post με tag δύο φίλων σας και κοινοποίησή του
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
VOUCHER 1250 Ευρώ σε εργαζόμενους και ανέργους του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Αιτήσεις εδώ
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/10
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη