Cheesecake
Όλα είναι θέμα... θερμοκρασίας

Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οικοδεσπότες, είναι το σωστό σερβίρισμα ενός γλυκού, χωρίς να καταστρέψει την υφή και το σχήμα των κομματιών.

Ωστόσο, μια συμβουλή της Emily Racette Parulski στο Taste of Home μας λύνει τα χέρια... μια και καλή.

Απλώς, βάζουμε το μαχαίρι κάτω ή μέσα σε καυτό νερό και στη συνέχεια το σκουπίζουμε. Με αυτόν τον τρόπο, θα κόψουμε σωστά και ομοιόμορφα κάθε γλυκό, ακόμη και αν περιέχει κολλώδη γέμιση που συχνά μας δυσκολεύει (π.χ cheesecake).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επισ
ΕΜΠ και ΠΑΔΑ πραγματοποίησαν το 14o Μεσογειακό Συνέδριο για την Ηλεκτρική Ενέργεια
Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 14o Μεσογειακό Συνέδριο για την Ηλεκτρική Ενέργεια με τη Συνδιοργάνωση του ΕΜΠ και του ΠΑΔΑ
ΕΜΠ και ΠΑΔΑ πραγματοποίησαν το 14o Μεσογειακό Συνέδριο για την Ηλεκτρική Ενέργεια