Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/miadenthnkseris/status/1326486952443588609 at this time, please check again later.
κορονοιος_νεα_μετρα
«Κραυγή» αγωνίας εργαζόμενης σε δημόσιο νοσοκομείο εν μέσω έξαρσης κρουσμάτων και θανάτων κορονοϊού - «Τίποτα δεν κάνανε. Μας άφησαν μόνους μας να τρέχουμε σαν τους τρελούς να τα βγάλουμε πέρα. Χωρίς προσωπικό», σημειώνει

«Αλιεύσαμε» το παρακάτω tweet εργαζόμενης σε δημόσιο επαρχιακό νοσοκομείο για την κατάσταση που επικρατεί εν μέσω νέας έξαρσης κρουσμάτων και θανάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα γράφει:

Μετά από 4 σερί εφημερίες που δεν είδα τον άντρα μου η τον 2,5 χρόνων γιο μου, αλλά είδα τουλάχιστον 100 περιστατικά covid (σε επαρχιακό νοσοκομείο) έχω να πω ότι κάθε φορά που βγαίνει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός υγείας στην tv και λέει ότι ενίσχυσαν το σύστημα υγειας, θέλω να κάνω εμετό. Θέλω να μπορώ εκείνη τη στιγμή που είναι στα κανάλια να βγω και να τους φτύσω στα μούτρα. Να τους πω πόσο ψεύτες είναι και πόσο κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τίποτα δεν κάνανε. Μας άφησαν μόνους μας να τρέχουμε σαν τους τρελούς να τα βγάλουμε πέρα. Χωρίς προσωπικο.

Χωρίς μέσα προστασίας (παρακαλάμε για στολές και μάσκες) χωρίς μηχανηματα (φορητά ακτινολογικά) και χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές. Εκτεθημενοι σε κάθε επιβεβαιωμένο η μη κρούσμα. Μας φέραν από δωρεά 10 κρεβάτια για περιστατικά covid. Ποιος θα τα δει αυτά? Ο ένας παθολόγος η ο ενας αναισθησιολογος η ο ενας ακτινολόγος που είναι σε βάρδια? Και αν έρθει ένα τροχαίο? Μια ανακοπή? Ποιος θα πάει να το δει? Γιατί μας βάζετε στη διαδικασία να επιλέξουμε ποιος θα ζήσει η ποιος θα πεθάνει? 

Πρώτη φορά γράφω τόσο πολύ αλλά ειλικρινά κλαίω στο νοσοκομείο με αυτά που βιώνω και κλαίω και στο σπίτι μου με αυτά που " κουβαλάω" απ' τη δουλειά.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!

https://twitter.com/miadenthnkseris/status/1326486952443588609

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιασμός
Έκλεισε το μαγαζί και έψαχνε την σύζυγό του για να την σκοτώσει: Το σωτήριο τηλεφώνημα του γιου τους
Είχε αποφασίσει να σκοτώσει την σύζυγό του - «Όταν στρεσαριζόταν με κλωτσούσε. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο δεν μπορούσα να πάω πουθενά ζήλευε ότι...
Έκλεισε το μαγαζί και έψαχνε την σύζυγό του για να την σκοτώσει: Το σωτήριο τηλεφώνημα του γιου τους