Αναδρομικά συντάξεων: Πληρώθηκαν 20.827 κληρονόμοι θανόντων
Πληρώθηκαν 13 εκατ. ευρώ αναδρομικών συντάξεων σε 20.827 δικαιούχους κληρονόμους χωρίς διαθήκη - Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Απριλίου

Καταβλήθηκαν την Τετάρτη 10 Μαρτίου 13.079.642 ευρώ σε 20.827 δικαιούχους κληρονόμους 11.463 θανόντων συνταξιούχων χωρίς διαθήκη

Πρόκειται για πληρωμές όσων υπέβαλαν οριστικά τα απαιτούμενα έγγραφα (έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ , η οποία παραμένει ανοικτή για την υποβολή δικαιολογητικών για τις περιπτώσεις εκείνες που εμφανίζεται καθυστέρηση στην έκδοση των αναγκαίων πιστοποιητικών. 

Στις 12 Απριλίου 2021 θα καταβληθούν τα αναδρομικά σε όσους έχουν κληρονομικό δικαίωμα από διαθήκη

Συνολικά έχουν καταβληθεί σε 83.736 κληρονόμους που πληρούσαν τα κριτήρια  54.015.673 ευρώ .

Χρονοδιάγραμμα πληρωμών για τις συντάξεις Απριλίου

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Απριλίου ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων μέσω του e-ΕΦΚΑ

Οι πληρωμές των συντάξεων αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 24 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και τις 30 Μαρτίου Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Οι πληρωμές για όλες τις συντάξεις αποφασίστηκαν να γίνουν στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων. 

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων έχει ως εξής:

Κύριες και Επικουρικές Συντάξεις

  • Στις  24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη  θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις  26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα