oaed1
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ | INTIME
Ο ΟΑΕΔ δημιούργησε 13.189 νέες θέσεις εργασίας το Α΄ εξάμηνο του 2021 μέσω προγραμμάτων απασχόλησης

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε πως, συνολικά 13.189 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν το Α΄ εξάμηνο του 2021 μέσω των ενισχυμένων και βελτιωμένων προγραμμάτων απασχόλησης του ΟΑΕΔ, σημειώνοντας αύξηση κατά 117% και 71% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020 και του 2019.

Εν μέσω του lockdown και της πανδημίας στην οικονομία και στην αγορά εργασίας, η απορροφητικότητα των προγραμμάτων επιδότησης της εργασίας του ΟΑΕΔ συνεχίζει να καταγράφει σταθερή αύξηση συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. 

Στο πλαίσιο των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης του Οργανισμού, υλοποιούνται 6 ανοικτά προγράμματα με συνολικά 25.900 επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας, ποσοστά επιχορήγησης έως το 100% του μισθού και των εισφορών, απλουστευμένους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και ταχύτερες διαδικασίες ένταξης, πρόσληψης και πληρωμής, ενώ δεν υπάρχουν δεσμεύσεις μετά το τέλος της επιχορήγησης

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη Σχολή ΑμεΑ Αθηνών

Αναρτήθηκε από τον ΟΑΕΔ, η προκήρυξη για την πρόσληψη αναπληρωτών, ωρομίσθιου εκπαιδευτικού και ειδικού επιστημονικού προσωπικού στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, για το σχολικό έτος 2021 - 2022.

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των προγραμμάτων κατάρτισης της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών σε αναπληρωτές, σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό και ειδικό εκπαιδευτικό επιστημονικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για το σχολικό έτος 2021 - 2022, καλεί όσους ενδιαφέρονται, επιθυμούν και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν σχετική αίτηση.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους έως την Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι ειδικότητες και η προκήρυξη εδώ...

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια