Καταγγελία για προσπάθεια συγκάλυψης ατυχήματος που προκλήθηκε από περιπολικό
Προσπάθεια συγκάλυψης  ατυχήματος από την αστυνομία καταγγέλλει κάτοικος των Σεπολίων - Οι αστυνομικοί αφού προκάλεσαν ατύχημα, άφησαν το θύμα αναίσθητο στην άσφαλτο και έφυγαν

Προσπάθεια συγκάλυψης  ατυχήματος από την αστυνομία καταγγέλλει κάτοικος των Σεπολίων. Όπως αναφέρει η κοπέλα, το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου, στην οδό Κρέοντος στα Σεπόλια, περιπολικό προσέκρουσε σε μηχανάκι που επέβαινε ζευγάρι, αφήνοντας τη γυναίκα αναίσθητη, και γρήγορα απομακρύνθηκε από τον τόπο του συμβάντος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της καταγγέλουσας, αμέσως μετά το ατύχημα ο άνδρας φώναζε στους αστυνομικούς «μας καταστρέψατε», ενώ εκείνοι του έλεγαν να σκάσει και τον έβριζαν.

Αυτόπτες μάρτυρες από τα μπαλκόνια τους φώναζαν στους αστυνομικούς σαρκαστικά «μπράβο σας» και το περιπολικό απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο. Τη γυναίκα παρέλαβε το ΕΚΑΒ αναίσθητη, χωρίς να υπάρχει νεότερο για την κατάσταση της.

Γύρω στις 10 το πρωί, Σεπόλια επί της οδού Κρέοντος περιπολικό που διασχίζει την οδό με αυξημένη ταχύτητα προσκρούει σε ένα μηχανάκι χαμηλού κυβισμού το οποίο οδηγεί μια γυναίκα . Ενώ η γυναίκα βρισκόταν αναίσθητη, ο άντρας της φώναζε στους αστυνομικούς οι οποίοι του έλεγαν να σκάσει και τον έβριζαν. Μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί απομακρύνουν το περιπολικό από τον τόπο του συμβάντος, ενώ ακούγονταν φωνές διαμαρτυρίας από όλους τους αυτόπτες μάρτυρες. Η γυναίκα ήταν αναίσθητη μέχρι που την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, δε γνωρίζω λεπτομέρειες για την κατάστασή της. Όποι@ διαθέτει επιπλέον πληροφορίες να συνδράμει γιατί έχει ήδη συγκαλυφθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Οι φωτογραφίες είναι πριν και μετά την απομάκρυνση του περιπολικού.

Πηγή: ΤhePressProject

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

amfitheatro-aei-foitites
ΑΕΙ: Οι νέες Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών για τις μετεγγραφές φοιτητών
Δείτε τον πίνακα με τις αντιστοιχίες των Τμημάτων ΑΕΙ και τα 104 μη αντίστοιχα Τμήματα
ΑΕΙ: Οι νέες Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών για τις μετεγγραφές φοιτητών