Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/SylBlashyrkh667/status/1417409906597060644 at this time, please check again later.
pasxos mandravelis
Η άγνοια που πιθανότατα διακατέχει τον Πάσχο Μανδραβέλη για τον τρόπο που λειτουργεί το google ads οδήγησε σε επικό τρολάρισμα στα social media - Επιχείρησε να κατηγορήσει την εφημερίδα «Αυγή» ότι προωθεί και πουλάει σημαίες της χούντας

Επική γκάφα που ξεσήκωσε αντίστοιχα επικό... τρολάρισμα στα social media έκανε ο γνωστός αρθρογράφος της «Καθημερινής» Πάσχος Μανδραβέλης, ο οποίος επιχείρησε να κατηγορήσει την εφημερίδα «Αυγή» ότι προωθεί και πουλάει σημαίες της χούντας με το γνωστό πουλί, ζητώντας μάλιστα να «πετάξουν από το παράθυρο» τον υπέυθυνο. 

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Και "Κάποιον πρέπει να τον πετάξουν από το παράθυρο" της @AvgiOnline».

Μόνο που αυτό που έβλεπε ο κ. Μανδραβέλης δεν ήταν παρά μια διαφήμιση της Google, από αυτές που εμφανίζονται στον χρήστη ανάλογα με τις αναζητήσεις του! Καμία ιστοσελίδα δεν έχει πρόσβαση ή λόγο σε αυτό.

Έτσι, η κατηγορία γύρισε «μπούμερανγκ», με τους χρήστες των social media να σχολιάζουν δεόντως την ανάρτηση του αρθρογράφου της «Καθημερινής».

Προφανώς, η πλήρης άγνοια του κ. Μανδραβέλη για τον τρόπο που λειτουργεί το google ads και οι καθαρά προσωποποιημένες διαφημίσεις ανάλογα με τις αναζητήσεις του αποκάλυψε και το τι αναζητά ο ίδιος.

https://twitter.com/SylBlashyrkh667/status/1417409906597060644

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα