Thumbnail
Πύρινη κόλαση στην Ηλεία - Αντιμετωπίστηκε επιτυχώς αναζωπύρωση στον Πύργο Ηλείας

Δραματικές είναι οι εξελίξεις με τη φωτιά στην Ηλεία καθώς καταγράφεται αναζωπύρωση στην περιοχή της Νεμούτας πλησιάζοντας μάλιστα στα πρώτα σπίτια.

Όπως μετέδωσε το Open αυτή η αναζωπύρωση δεν είναι η μόνη που απασχόλησε,  καθώς σημειώθηκε μία ακόμα στην Λαμπέτη κοντά στον Πύργο Ηλείας , η οποία ωστόσο τέθηκε υπό έλεγχο.

Το θετικό είναι πως δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι και οι πυροσβέστες προσπαθούν να την τιθασέψουν πριν περάσει το δρόμο.

«Στα όρια του δήμου Πύργου ο κίνδυνος έχει εκλείψει. Μία επιπόλαια αναζωπύρωση στο Λαμπέτι αντιμετωπίζεται με επιτυχία», είπε στο Open o Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, Δήμαρχος Πύργου.

«Πρέπει να κηρύξουν τη χώρα σε έκτακτη ανάγκη για να μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα η αυτοδιοίκηση», συμπλήρωσε.


Ένας πυροσβέστης νοσηλεύεται με κατάγματα και επτά άτομα με ήπια αναπνευστικά προβλήματα προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας

Ένας πυροσβέστης νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο Χαλκίδας και επτά άτομα από την Πολιτική Προστασία προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας με ήπια αναπνευστικά προβλήματα.

Ειδικότερα, ένας πυροσβέστης, μετά από πτώση από μοτοσυκλέτα, νοσηλεύεται με κατάγματα στην κλείδα και στα πλευρά και ελαφριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Γιατροί από το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου που έχει εκκενωθεί, παραμένουν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε ασφαλές σημείο, στην περιοχή της πυρκαγιάς, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εφόσον χρειαστεί, στους πυροσβέστες που επιχειρούν.

Επίσης, επτά άτομα από την Πολιτική Προστασία προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας με ήπια αναπνευστικά προβλήματα. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Γιατρός από το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη μετέβη σε δομή φιλοξενίας στη Σκάλα Λακωνίας, προκειμένου να εξετάσει ηλικιωμένους οι οποίοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, λόγω εκκένωσης. Κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή μίας ηλικιωμένης με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων όπου και νοσηλεύεται. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοτικο
Συνεδρίαση για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου
Συνεδρίαση της επιτροπής καταλληλότητας και επιλογής οικοπέδου για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου Δήμου Μινώα Πεδιάδας
Συνεδρίαση για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου