Όπλα και σπαθιά βρέθηκαν στο σπίτι του 40χρονου δράστη ο οποίος το πρωί του Σαββάτου πυροβόλησε και τελικά σκότωσε τον έναν από τους δυο εργάτες που εκτελούσαν εργασίες στην περιοχή της Κηφισιάς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκουφά και μετέβη στη λεωφόρο Τατοΐου σε γραφείο εταιρείας διαχείρισης φυσικού αερίου όπου βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι. Φέρεται να διαπληκτίστηκε για το κόστος του φυσικού αερίου, λέγοντάς τους περί “μαύρης μαγείας” και καταλήγοντας να τραβά όπλο και να πυροβολεί το έναν στην κοιλιακή χώρα και τον δεύτερο στην πλάτη. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ένας έχασε τη μάχη, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται.
Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ένας, 43 ετών, έχασε τη μάχη, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται.
Ο 40χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ωστόσο τον καταδίωξαν και τελικά παραδόθηκε στις αρχές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ