Thumbnail
Η κοπέλα εντοπίστηκε αναίσθητη και με σκισμένο παντελόνι σε υπόγεια διάβαση στον δρόμο Τρικάλων – Λάρισας

Θύμα ομαδικού βιασμού κατήγγειλε πως έπεσε μια 27χρονη υπήκοος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό που φιλοξενείται στο δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr, η 27χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την Τρίτη στις 8 το βράδυ, τέσσερις άνδρες που φορούσαν μάσκες και κουκούλες την βίασαν.

Την 27χρονη αναζήτησε μια ομοεθνής της που επίσης φιλοξενείται στη δομή. Τελικά η κοπέλα εντοπίστηκε αναίσθητη και με σκισμένο παντελόνι σε υπόγεια διάβαση στον δρόμο Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος της Δομής στο Κουτσόχερο.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη. Όταν συνήλθε κατήγγειλε τον βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες, ενώ στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλόμενων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Με τη βελτίωση επίσης της κατάστασης της υγείας της γυναίκας αναμένεται να επεκταθεί η αστυνομική έρευνα με την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα