Μετάλλαξη Όμικρον-Μόσιαλος: «Τσουνάμι» κρουσμάτων το επόμενο διάστημα
Έρχεται «τσουνάμι» κρουσμάτων της μετάλλαξης «Όμικρον» το επόμενο διάστημα, υπογραμμίζει ο Ηλίας Μόσιαλος - Η τρίτη δόση του εμβολίου είναι ασπίδα - «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να πάρουμε μέτρα» -

Η τρίτη δόση του εμβολίου είναι ασπίδα και για τη μετάλλαξη «Όμικρον», διεμήνυσε ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος, σημειώνοντας ότι έρχεται «τσουνάμι» κρουσμάτων κορονοϊού το επόμενο διάστημα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, ο κ. Μόσιαλος επισήμανε πως θα χρειαστεί η λήψη μέτρων και σημείωσε πως η επέλαση της μετάλλαξης θα χτυπήσει πρώτα τους ανεμβολίαστους.

Ο καθηγητής προειδοποίησε πως η «καταιγίδα» της «Όμικρον» απειλεί και την Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη μετάλλαξη παραμένει προς το παρόν άγνωστος «Χ» για τους επιστήμονες, σχολιάζοντας ότι τα πρώτα δεδομένα δείχνουν πως κάποιος ασθενεί ευκολότερα μεν, ηπιότερα δε.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να πάρουμε μέτρα», σημείωσε παράλληλα ο κ. Μόσιαλος, ενώ σημειώνει για μία ακόμα φορά ότι η μάσκα αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό μέτρο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα