γήπεδα, ποδοσφαιριστές
Η σκοτεινή υπόθεση του Μέισον Γκρινγουντ, ενός σταρ του αθλητισμού που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τους «λάθος λόγους», δεν είναι η πρώτη και δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η αθλητική (και όχι μόνο) κοινή γνώμη τις καταγγελίες της συντρόφου του αστεριού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μέισον Γκρίνγουντ, τον οποίο κατηγορεί για ξυλοδαρμό, σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Η Χάριετ Ρόμπσον δημοσιοποίησε βίντεο και εικόνες που δείχνουν να έχει ματώσει στο πρόσωπό της και να έχει μώλωπες σε διάφορα σημεία του κορμιού της έπειτα από χτυπήματα του νεαρού άσου όπως καταγγέλει, ενώ κυκλοφόρησε και ηχητικό ντοκουμέντο  στο οποίο ακούγεται ο Γκρίνγουντ να πιέζει τη Ρόμπσον για να κάνει σεξ μαζί του κι εκείνη να αρνείται με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί ο διεθνής επιθετικός.

Ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας, ενώ η αστυνομία του Μάντσεστερ έκανε γνωστό ότι ο Γκρίνγουντ συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα