dolofonia alki
Stringer / SOOC
Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο που διέφυγε στην Αλβανία ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε προκειμένου να τον εξετάσει για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο που διέφυγε στην Αλβανία ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε προκειμένου να τον εξετάσει για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για τις συλλήψεις που εκκρεμούν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είπε ότι αυτές πρέπει να ολοκληρωθούν και σημείωσε ότι η «η μια βρίσκεται στην Ελλάδα και η δεύτερη αφορά πολίτη Αλβανίας, ο οποίος βρίσκεται στην Αλβανία».

Πρόσθεσε δε τα εξής: «Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το Αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας».

Ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε «ζήτημα τιμής» για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη και εκτίμησε ότι «η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα». 

«Η ΕΛ.ΑΣ θα ψάξει μέχρι το τέλος»

Σε ερώτηση για το δολοφόνο του αδικοχαμένου Άλκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε: «Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία για αυτή την υπόθεση και η ΕΛ.ΑΣ, θα ψάξει μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει συγκάλυψη και θα πάμε μέχρι το τέλος και στη συνέχεια η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της».

Έκανε, επίσης, λόγο για «συμμορία» και «αγέλη ανθρωποειδών» που «δολοφόνησαν ένα παλικάρι 19 ετών χωρίς λόγο και αιτία».

Αναφέρθηκε, επίσης, στις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους λέγοντας ότι «η δολοφονία του Άλκη οφείλει να είναι το σημείο τομής για το τέλος της βίας»  και πρόσθεσε:

«Στις επιχειρήσεις στους ονομαζόμενους συνδέσμους -γιατί κάποιοι δεν έχουν άδεια και η αστυνομία θα τους κλείσει- ακόμη και τώρα η αστυνομία βρίσκει αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φονικά όπλα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 16/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

leipsoi
Οι Λειψοί στην κορυφή των ελληνικών προορισμών για διακοπές
«Oι Λειψοί προσφέρονται για όσους προτιμούν μέρη χωρίς κοσμοσυρροή και με εύρος επιλογών για χαλάρωση, τοπική κουζίνα και εκδρομές»
Οι Λειψοί στην κορυφή των ελληνικών προορισμών για διακοπές
xalkiiki pisina
Χαλκιδική: Η Αγγελική κείτονταν νεκρή για 3 ώρες τον πάτο της πισίνας
Δεν μπορεί να πιστέψει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν στην μοιραία κατασκήνωση της Χαλκιδικής, όπου η 8χρονη Αγγελική πνίγηκε στην πισίνα της.
Χαλκιδική: Η Αγγελική κείτονταν νεκρή για 3 ώρες τον πάτο της πισίνας
υπ_παιδειας
Υπουργείο Παιδείας: Διορισμοί μονίμων και προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Τι ακολουθεί
Μια συνολική εικόνα για τους διορισμούς και τις προσλήψεις υποψηφίων εκπαιδευτικών 
Υπουργείο Παιδείας: Διορισμοί μονίμων και προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Τι ακολουθεί