thanatos paidion patra
Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια των θανάτων των τριών αδερφών στην Πάτρα, ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας.

Η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων ενδέχεται να καθορίσει την πορεία και των ερευνών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, των δύο άλλων νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Την ίδια ώρα σαν... κεραυνός έσκασε το απόγευμα της Δευτέρας το δημοσίευμα που απέδιδε σε έγκλημα τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα την ίδια ημέρα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία διέψευδε τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των παιδιών την ώρα που βγήκε στον αέρα το χθεσινό δημοσίευμα, βρισκόταν εκτός του σπιτιού, ενώ έξω είχαν στηθεί κάμερες προκειμένου να καταγράψουν την αντίδρασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κατά την επιστροφή της βρήκε έξω από την πόρτα δημοσιογράφους να την περιμένουν. Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ήταν εμφανώς αναστατωμένη από όσα είχαν συμβεί και όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους επέμεινε ρωτώντας τη για την αντίδρασή της για όλα αυτά που γράφτηκαν είπε:

«Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω» δείχνοντας την ταράτσα και εννοώντας φυσικά ότι βρίσκεται σε απόγνωση από όσα λέγονται και από τις επιθέσεις που δέχεται με κάθε ευκαιρία και κάθε δαρροή η οικογένεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

livanos
Ολονύχτιο ισραηλινό σφυροκόπημα στον Λίβανο
Με αμείωτη ένταση όλη τη νύχτα συνεχίστηκαν οι αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κατά θέσεων της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο, ενώ δεν επιβεβαιώνεται...
Ολονύχτιο ισραηλινό σφυροκόπημα στον Λίβανο
troxaio-motosykleta
Τροχαίο στον Άγιο Δημήτριο: Νεκρός ο 22χρονος οδηγός της μηχανής - Δύο τραυματίες
Από την σύγκρουση σκοτώθηκε ο οδηγός της μηχανής, ημεδαπός 22 ετών, ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι η συνεπιβάτης ηλικίας 21 ετών
Τροχαίο στον Άγιο Δημήτριο: Νεκρός ο 22χρονος οδηγός της μηχανής - Δύο τραυματίες