Ένας ημίγυμνος άντρας εμφανίστηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, μπροστά από τη Βουλή, κρατώντας ένα πανό (το οποίο έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας, πραξικόπημα») και μια καραμπίνα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, η οποία απέκλεισε το σημείο, ενώ απομακρύνθηκαν και οι Εύζωνες.
Ο άντρας με την καραμπίνα έτρεξε προς το πάρκινγκ της Βουλής, ενώ οι Αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα, κράνη τον ακολουθούσαν.
Στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές και τα ΕΚΑΜ, ενώ όλοι οι γύρω δρόμοι είχαν αποκλειστεί από δεκάδες περιπολικά.
Στις 04:40, δύο ομάδες των ΕΚΑΜ περικύκλωσαν τον ένοπλο και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. Ο άνδρας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.
Μετά τις 5:00 το πρωί άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ επέστρεψαν και οι Εύζωνες στο μνημείο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ