Ρούλα Πισπιρίγκου, δολοφονία, Πάτρα, γυναίκα, κρατούμενη, αστυνομικοί
Στις 12 το μεσημέρι η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου θα δώσει έγγραφες εξηγήσεις για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, "η κατάθεση των έγγραφων εξηγήσεων θα γίνει όπως ακριβώς έχει οριστεί από την αρμόδια αρχή από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που διενεργεί όλη την έρευνα σχετικά με την υπόθεση. Η θέση είναι σταθερή της κατηγορουμένης από την αρχή, ότι δεν έχει καμία σχέση με την πράξη. Δεν θα μπορούσε να στραφεί εναντίον των ίδιων της των παιδιών".

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι ήδη έχει συνταχθεί μια τεχνική έκθεση, η οποία αναμένεται να συνοδεύσει το γραπτό υπόμνημα εξηγήσεων, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

"Δεν υπάρχει για τα δικά της δεδομένα και για όσα η ίδια γνωρίζει εγκληματική ενέργεια, ούτε ασφυκτικός θάνατος για τα παιδιά. Δεν έχει η ίδια συμμετοχή σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια για την οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ύποπτη" τόνισε.

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε και στα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας Ανδρέας Ηλιάδης, αναφορικά με τα όσα γνώριζε ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

"Δεν έχω κάνει συζήτηση μαζί της για την τοποθέτηση. Αυτά που άκουσα μου έκαναν εντύπωση, υπήρχαν αρκετά σημεία. Εάν πράγματι είχε τέτοια δείγματα και εικόνα ο κ. Ηλιάδης θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία συγκεκριμένη."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αρχαία Ανακάλυψη
Απίστευτη ανακάλυψη - Μινωίτες: Γιατί κατέστρεφαν τους τάφους των προγόνων τους;
Ανακαλύφθηκαν στοιχεία μυστηριώδους αρχαίας τελετής στην Κρήτη – Πώς «σκότωναν» συμβολικά τους νεκρούς πριν από 4.000 χρόνια
Απίστευτη ανακάλυψη - Μινωίτες: Γιατί κατέστρεφαν τους τάφους των προγόνων τους;
ταξη
Εξετάσεις για Πρότυπα: Ακραία ψυχολογική πίεση με γονεϊκή συναίνεση
Πέρυσι κατατέθηκαν 9.454 αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις για τα Πρότυπα για 1.794 θέσεις. Πώς ανεχόμαστε παιδιά να βιώνουν άγχος πανελλαδικών;
Εξετάσεις για Πρότυπα: Ακραία ψυχολογική πίεση με γονεϊκή συναίνεση