Ύποπτη η "σεισμική ησυχία" στην Ελλάδα
Ύποπτη θεωρεί την έλλειψη μεγάλων σεισμών ο Διευθυντής Ερευνών Σεισμολογίας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο Διευθυντής Ερευνών Σεισμολογίας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, με ανάρτησή του - που μοιάζει με προειδοποίηση - σχολιάζει την "σεισμική ησυχία" που επικρατεί σε όλη τη χώρα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως "τώρα συσσωρεύει ενέργεια το σύστημα".

"Πού είναι τα 6άρια και 7άρια της διετίας 2020-2021", διερωτάται ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, που δεν δείχνει ιδιαίτερα αισιόδοξος για την απουσία σεισμικών δονήσεων.

H ανάρτηση

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα