παιδοβιαστές
Οι δύο κατηγορούμενοι, που έχουν προκαλέσει οργή για τις κτηνώδεις πράξεις τους, προκαλούν ακόμη περισσότερο με τα όσα ισχυρίσθηκαν στις απολογίες τους, αφού και οι δύο φέρονται να ρίχνουν την ευθύνη για τις εγκληματικές τους πράξεις στο 12χρονο κορίτσι.

Οργή προκαλούν οι απολογίες των παιδοβιαστών που επιχειρούν να ρίξουν την ευθύνη για τις εγκληματικές πράξεις τους στο 12χρονο παιδί.

O βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, φέρεται να έχει υποστηρίξει η ανήλικη «μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της».

Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη….». 

Από την πλευρά του ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης απολογούμενος φέρεται να επιχείρησε να αποτινάξει τον ρόλο του θύτη μεταθέτοντας τις ευθύνες στο 12χρονο κορίτσι!

Η 12χρονη, όπως είπε απολογούμενος, τον προκαλούσε, και είχαν βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού, ενώ αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον 53χρονο συγκατηγορούμενό του.

Αντίθετα για την ανήλικη ισχυρίστηκε ότι εκείνη τον πίεζε για να βρίσκονται, ομολογώντας ότι έχει βρεθεί μαζί της λίγες φορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους δύο δεν αποδέχεται την φρικιαστική πράξη του βιασμού που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο, με τον 53χρονο να ισχυρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είχε «συναινετικές επαφές» με την 12χρονη!

Χυδαία δήλωση του πατέρα του 53χρονου: «Οποιοδήποτε να ήταν, αν του κουνιότανε κάτι θα έκανε»

«Μου το έμπλεξαν το παιδί» δήλωσε στο Star ο πατέρας του 53χρονου Ηλία Μίχου για την υπόθεση του βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις» σχολίασε. Ο ίδιος συνέχισε:

«Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες. Μου το μπλέξαν το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε. Είναι ψυχοπονιάρης, σ’ όλο τον κόσμο έδινε».

Παράλληλα εκφράζει και… παράπονο για την απουσία στήριξης στο γιό του, Ηλία Μίχο: «Έχει τόσα χρόνια το μαγαζί του, όλος ο κόσμος παίρνει από εκεί. Κάνει δωρεές και κανένας δεν πάει να το υποστηρίξει το παιδί».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos-fovos-bullying
Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που κακοποιήθηκε από τον πατέρα και τον θείο του: «Με χτύπαγε εμένα την ίδια 20 χρόνια»
Δύσκολες ώρες για τον 15χρονο που ξυλοκοπήθηκε από πατέρα και τον θείο του όταν τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος
Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που κακοποιήθηκε από τον πατέρα και τον θείο του: «Με χτύπαγε εμένα την ίδια 20 χρόνια»