Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Νέες συλλήψεις – Πάνω από τρία άτομα αναγνώρισε το κορίτσι
Οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες στην ανήλικη

Για περίπου έξι ώρες κατέθετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό που είναι θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της έδειξαν αρκετές φωτογραφίες ανδρών που έχουν ταυτοποιήσει ότι ήρθαν σε επαφή με το προφίλ που είχε δημιουργήσει για λογαριασμό της στην εφαρμογή «blindchat» ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Απ’ αυτούς το κορίτσι αναγνώρισε με βεβαιότητα τρεις, οι οποίοι φαίνεται πως πλήρωσαν για να βρεθούν μαζί της από κοντά και να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες διαθέσεις τους. Ωστόσο, για τους υπόλοιπους το παιδί δεν μπόρεσε να πει με σιγουριά ότι τους είχε συναντήσει από κοντά.

Το επόμενο στάδιο, αφού απομαγνητοφωνηθεί και καθαρογραφεί η κατάθεση, είναι να σταλεί στην Εισαγγελία και την 33η τακτική ανακρίτρια για να ξεκινήσει η διαδικασία της έκδοσης των νέων ενταλμάτων σύλληψης.  

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα υπάρξουν τουλάχιστον τρία νέα εντάλματα σύλληψης (σ.σ. τα άτομα που αναγνώρισε η 12χρονη), ενώ η 33η τακτική ανακρίτρια μπορεί να διατάξει ακόμη περισσότερα με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει από τις ψηφιακές αναλύσεις λογαριασμών, κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Αξιόπιστες πηγές υποστηρίζουν ότι οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τα όσα είχε αναφέρει στην προηγούμενη κατάθεση της, αναφορικά με την καταγγελλόμενη εκπόρνευση της σε οίκο ανοχής από τον 53χρονο Ηλία Μίχο. Το ανήλικο παιδί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την προφυλάκιση της μητέρας της, με την οποία φαίνεται να διατηρούσε με ιδιαίτερη σχέση, γι’ αυτό οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν το πίεσαν περισσότερο.

Τέλος, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει εκ νέου στη ΓΑΔΑ, αν το ζητήσει η 33η τακτική ανακρίτρια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα