Μίνα Αδαμάκη
Όλη η αλήθεια για την υγεία της γνωστής ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν χθες και υποστήριζαν ότι έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη.

Ωστόσο ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας δεν επιβεβαίωσε την είδηση θανάτου, αλλά επισήμανε ότι η ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμακη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπιζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η Μίνα Αδαμάκη ζει»

«Η Μίνα Αδαμάκη ζει. Προφανώς η γυναίκα δεν είναι καλά, είναι στο νοσοκομείο και μαθαίνω ότι είναι πολύ άρρωστη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Ήξερα ότι ένας άνθρωπος δεν ήταν και πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους ότι δεν σας το επιβεβαιώνω, το γράφω και στο facebook μην με παίρνετε τηλέφωνο δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται το γεγονός, και να σε ρωτάνε γιατί δεν υφίσταται και πού το ξέρετε εσείς… Έλεος. Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μακάρι να το ξεπεράσει», δήλωσε από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εγώ δεν είμαι προθάλαμος του Χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή και ποιος ζει ακόμα», συμπλήρωσε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα