Αματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο στο κεφάλι
Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να ακινητοποιήσει το όχημα

Συνελήφθη ο αστυνομικός που φέρεται πως πυροβόλησε τον 16χρονο οδηγό αυτοκινήτου τις πρώτες ώρες της Δευτέρας, στη Θεσσαλονίκη μετά από καταδίωξη.

Πρόκειται για άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ανήλικος επιχείρησε να πλήξει τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, ενώ έκανε ελιγμό με το όχημα δέχτηκε από πίσω έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο άνδρας της ΕΛΑΣ που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να ακινητοποιήσει το όχημα.

Όλα έγιναν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, o ανήλικος έβαλε καύσιμα στο ΙΧ ημιφορτηγό του σε πρατήριο της οδού Μοναστηρίου και αποχώρησε δίχως να πληρώσει.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η αστυνομία. Ο 16χρονος δέχθηκε πυρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του από τις αστυνομικές Αρχές.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι του ανηλίκου βρίσκονται αυτήν την ώρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου περιμένουν με αγωνία να μάθουν τα νεότερα για την υγεία του άτυχου παιδιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

simvoulioepikrateias.jpg
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ
Τι σημαίνει η απόφαση του ΣτΕ για τους απόφοιτους εξωτερικού
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ