τροχαιο μηχανή
Ο 42χρονος είχε το πρώτο του ρεπό την παραμονή των Χριστουγέννων μετά από περίπου 20 χρόνια που εργαζόταν στην εστίαση.

Μαύρα Χριστούγεννα ξημέρωσαν τον περσινό Δεκέμβριο για την οικογένεια και το περιβάλλον ενός 42χρονου στην Πάτρα, που σκοτώθηκε όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του τα ξημερώματα.

Μαύρα Χριστούγεννα 2021

Ήταν τέτοια εποχή, πριν ένα χρόνο, ανήμερα Χριστουγέννων, που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του ο 42χρονος Σπύρος Χριστόπουλος, καθώς επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

Ο ίδιος  είχε πει στους συναδέλφους του, στο χώρο εστίασης που εργαζόταν, «με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό και δεν θα δουλέψω Παραμονή Χριστουγέννων, θα πάω να δω όλους τους φίλους μου, να τους χαιρετήσω».

Ο 42χρονος είχε το πρώτο του ρεπό την παραμονή των Χριστουγέννων μετά από περίπου 20 χρόνια που εργαζόταν στην εστίαση.

Ο Σπύρος είπε καληνύχτα στους φίλους του, ανέβηκε στο μηχανάκι που είχε δανειστεί από τον αδελφό του και λίγα μέτρα μετά το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας.  Αν και στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, αφού βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς πέφτοντας χτύπησε στο κράσπεδο της Ρήγα Φεραίου.

Eκτός από ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, πάνω απ’ όλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ένα καλόκαρδος, άνθρωπος δοτικός, ευγενής, ιδιαίτερα ευαίσθητος. Έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα ζώα και με δικά του έξοδα φρόντιζε αδέσποτα. Όλος ο κόσμος του όμως, ήταν η 8χρονη μονάκριβη κόρη του.

«Έφυγε ένας άγγελος. Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ποτέ δεν είχε πει κακή κουβέντα για κανέναν. Ακόμα και για εκείνους που τον πλήγωσαν, έλεγε ‘εδώ θα μείνουν όλα, πάμε παρακάτω’. Δούλευε 18 ώρες την ημέρα. Ήταν ένα παιδί μάλαμα, ψυχούλα, είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα και τον είχα φίλο», αναφέρει συντετριμμένος από το ξαφνικό φευγιό του ο αδελφικός του φίλος Νίκος Ευαγγελάτος.

Αγαπημένη συνήθεια και των δυο καθημερινά ήταν τα μεσημβρινά ραντεβού και οι κουβέντες για όλα όσα τους απασχολούσαν. Με συγκίνηση ο κ. Ευαγγελάτος έδωσε μια υπόσχεση: «πλέον, κάθε μεσημέρι θα ανοίγω ένα μπουκάλι μπίρα, που συνήθιζε να πίνει… για εμένα θα είναι πάντα εδώ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοτικο
Συνεδρίαση για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου
Συνεδρίαση της επιτροπής καταλληλότητας και επιλογής οικοπέδου για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου Δήμου Μινώα Πεδιάδας
Συνεδρίαση για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου
eksetasi.jpg_b2_1.jpg
Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα υποψηφίων της Ειδικής κατηγορίας Ελλήνων Εξωτερικού
Πρόγραμμα εξετάσεων για τις Πανελλήνιες 2024, υποψηφίων της Ειδικής κατηγορίας των Ελλήνων του εξωτερικού
Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα υποψηφίων της Ειδικής κατηγορίας Ελλήνων Εξωτερικού