συζυγοκτόνος
Σαν σήμερα 29 Δεκεμβρίου του 1990 μια γυναίκα πάει στην αστυνομία και ένας άνδρας βρίσκεται νεκρός σε ένα αμάξι

29 Δεκεμβρίου 1990, ένα αμάξι κινείται στο δρόμο, οδηγός μια γυναίκα, όλα φαίνονται φυσιολογικά, μόνο που ο άντρας της ήταν στο δίπλα κάθισμα νεκρός.

Η 37χρονη Γ. Π παίρνει τηλέφωνο στο Αστυνομικό Τμήμα και λέει ότι βρίσκεται στο δρόμο και δίπλα της είναι ο νεκρός της σύζυγος.

Η γυναίκα έφτασε στο τμήμα λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, το πρόσωπό της ήταν γεμάτο μελανιές. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι από την εικόνα της γυναίκας που ψέλλισε με σταθερή φωνή ότι έπνιξε τον άνδρα της, και ότι το πτώμα βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού.

Το χρονικό της δολοφονίας

Επί 22 χρόνια κακοποιούνταν συστηματικά από τον οξύθυμο σύζυγό της. Ο άντρας της ήταν βίαιος, άπιστος και την κακοποιούσε τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Εκείνο το βράδυ ξεπέρασε κάθε όριο, αφού σταμάτησε το αυτοκίνητο, της έδεσε τα χέρια και ξεκίνησε να τη δέρνει, σαδιστικά την έβαλε στο αμάξι, λέγοντας ότι θα τη πάει αλλού να τη σκοτώσει.

Η δράστης, φοβούμενη για τη ζωή της, σε μια στάση στη διαδρομή, βρήκε ευκαιρία και έσφιξε την γραβάτα του άνδρα της τόσο σφιχτά που ο 45χρονος έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε. Τότε πήρε τηλέφωνο την αστυνομία.

Το δικαστήριο

Το δικαστήριο ξεκίνησε το Δεκέμβρη του 1990, με μία τεράστια συμπαράσταση από την κοινή γνώμη. Από την πρώτη στιγμή τα παιδιά της και η οικογένεια της ήταν δίπλα της για να την στηρίξουν και να μεταπείσουν τους δικαστές για την κατάσταση που είχε συμβεί.

Όλοι κατέθεσαν τα μαρτύρια που είχε υποστεί η δράστης επί 22 χρόνια, ότι συχνά την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει, και ότι το θύμα ήταν υπερβολικά βίαιος και ανεξέλεγκτος.

Η άτυχη μάνα 3 παιδιών καταρρακωμένη περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου. Ο δικαστής ανακοινώνει ότι η δράστις είναι ομόφωνα αθώα. Το δικαστήριο ξεσπά σε χειροκροτήματα και η 37χρονη σωριάζεται στην αγκαλιά της οικογένεια της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ