Βιασμός 15χρονου: «Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με» - Νέα συγκλονιστική μαρτυρία
«Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με», νέα συγκλονιστική μαρτυρία με κορίτσι που ούρλιαζε

Κάτοικος της περιοχής που έμενε πολύ κοντά στην εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία, όπου συνέβη ο φρικτός βιασμός του 15χρονου μαθητή, υποστήριξε ότι είχε ακούσει το καλοκαίρι ένα κορίτσι μέσα από το σπίτι να ουρλιάζει: «Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με».

Μάλιστα, ο κάτοικος της περιοχής είπε πως οι φωνές του κοριτσιού του προκάλεσαν τρόμο, αλλά δεν κατήγγειλε το περιστατικό. Αν το είχε κάνει, υποστήριξε πως ενδεχομένως ο 15χρονος να είχε γλιτώσει από τους βιασμούς και τα βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλαν οι συνομήλικοί του.

Ο γείτονας ισχυρίστηκε πως πρόκειται για μια συμμορία ανηλίκων, η οποία πράγματι είχε παραβατική συμπεριφορά.

«Η συγκεκριμένη ομάδα παιδιών μαζευόταν για περισσότερο από έναν χρόνο σε αυτό το σπίτι. Είχαν διαμορφώσει τον πίσω χώρο του σπιτιού για να κάνουν τα πάρτι τους. Έπιναν, έβριζαν και φώναζαν. Από την αρχή λέγαμε ότι αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη» είπε.

«Το καλοκαίρι έγινε ένα περιστατικό που μας σόκαρε. Είχε μαζευτεί η παρέα, κάποιοι κάθονταν έξω και ορισμένοι είχαν μπει στο δωμάτιο που βρίσκεται από την πλευρά του δρόμου. Ακούσαμε ξαφνικά φωνές και τρομάξαμε. Ένα κορίτσι φώναζε ‘Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με’. Παγώσαμε. Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε την αστυνομία αλλά μετά δεν ξανακούσαμε να φωνάζει κάποιος άλλος. Δεν το είχαμε καταγγείλει τότε. Αν το είχαμε κάνει πιθανόν να είχε γλιτώσει τον βιασμό ο 15χρονος. Ελπίζω αυτή η κοπέλα αν τυχόν της έκαναν κάτι τότε να βρει τη δύναμη τώρα που μίλησε και ο μαθητής να καταγγείλει αυτό που συνέβη…» συμπλήρωσε.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι για τον βιασμό του παιδιού. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συμμορία ανηλίκων με ορισμένα παιδιά που είναι άκρως παραβατικά. Έχουν εμπλακεί σε επεισόδια» κατέληξε.

Προθεσμία έλαβε ο 8ος κατηγορούμενος

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για την απολογία του ο 8ος ανήλικος που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου. Ο 15χρονος που δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου θα απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου. 

Υπενθυμίζεται πως στις φυλακές οδηγήθηκε χτες, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ακόμα ένας 15χρονος, ο 6ος που παίρνει τον δρόμο προς τη φυλακή, ενώ άλλος ένας έφηβος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα