tate-andrew
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στο κέντρο της Αθήνας, με δεκάδες παιδιά να μαζεύονται για να διαδηλώσουν για τον Andrew Tate.

Όλα ξεκίνησαν με ένα κάλεσμα της διαδικτυακής περσόνας, εν ονόματι «Ακαδημία Προέδρου». Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι πολύ καλός φίλος του Andrew Tate, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές της Ρουμανίας, μετά την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται για εμπορία ανθρώπων και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Screenshot

Έτσι την Κυριακή (15/01) είχε κανονίσει να συναντηθεί με τους «υποστηρικτές» του στο Σύνταγμα.

Αναλυτικά

Ένα γεγονός που επισκιάστηκε από τις εικόνες των νοσταλγών της βασιλείας. Το βράδυ της Κυριακής, δεκάδες νεαροί πραγματοποίησαν πορεία στην Ερμού υπέρ του Αντριου Τέιτ, της τοξικής διαδικτυακής περσόνας που κατηγορείται για βιασμό, λαθραία διακίνηση ανθρώπων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης επειδή, σύμφωνα με τις ρουμανικές αρχές, ο ίδιος και ο αδελφός του εκμεταλλεύονταν γυναίκες για τη δημιουργία πορνό.

Όλοι αυτοί, λοιπόν, στην πλειονότητά τους έφηβοι, οργανώθηκαν, πραγματοποίησαν πορεία με καπνογόνα, ζητωκραυγάζοντας για τον υμνητή του μισογυνισμού.

Δεδομένο, φυσικά, πως οι... λαμπρές εικόνες από μια Ερμού γεμάτη με αγέλες νεαρών που φωνάζουν «Free Top G» (δηλαδή «top gangster») και ζητούν την απελευθέρωση ενός βιαστή αναπαράγονται από όλα τα σόσιαλ μίντια των οπαδών της παγκόσμιας alt-right και των απανταχού ακροδεξιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 28/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οπτικη
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το ποντίκι σε 5 δευτερόλεπτα
Χρειάζεται πολύ καλή παρατηρητικότητα και εξαιρετικές γνωστικές δεξιότητες για να καταφέρετε να λύσετε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το ποντίκι σε 5 δευτερόλεπτα