κακοκαιρία
Τι αποφασίστηκε για τα σχολεία στα Δωδεκάνησα - Μήνυμα του 112 στάλθηκε στους κατοίκους

Ήδη με αποφάσεις που εξέδωσαν όλοι οι δήμαρχοι της Δωδεκανήσου τα σχολεία αύριο (26/01) θα είναι κλειστά ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των δήμων.

Μέχρι στιγμής αρκετοί δήμοι έχουν επικαιροποιήσει τις σελίδες τους με την απόφαση που λήφθηκε για προληπτικούς λόγους.

Κάρπαθος

Την αναστολή λειτουργίας, την Παρασκευή 27.01.2023, όλων των Σχολείων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καρπάθου, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επικρατήσουν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών αλλά και η αποφυγή ατυχημάτων, εξέδωσε ο Δήμος Καρπάθου.

Κως

Ο Δήμαρχος στη Κω με σχετική ανακοίνωση αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο (27/01), λόγω των καιρικών φαινομένων. Η απόφαση αφορά και τις μονάδες Προσχολικής Αγωγής.

Νίσυρος

Ο Δήμος της Νισύρου αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, κατά την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, για την προληπτική προστασία της δημόσιας ασφάλειας. Η αναστολή αφορά και στις μονάδες Προσχολικής Αγωγής.

Σύμη

Στη Σύμη θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία έως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου. Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σύμης που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ρόδος

Κλειστά θα είναι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο νησί της Ρόδου με απόφαση που εξέδωσε σήμερα ο δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης.

Η απόφαση εκδόθηκε επειδή -σύμφωνα με τις προβλέψεις- αναμένεται ότι να επικρατήσουν ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι.

Μήνυμα του 112 στάλθηκε στους κατοίκους

Προειδοποιητικό μήνυμα για αυξημένη προσοχή λόγω των καιρικών φαινομένων στάλθηκε πριν από λίγη ώρα στους κατοίκους της Δωδεκανήσου από την γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι κάτοικοι των νησιών ειδοποιούνται για εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων(ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους) από τις πρωινές ώρες της 27ης Ιανουαρίου.

dodekanisa_kakokairia_112

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα